Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

αυθαίρετες περικοπές...

  αυθαίρετες περικοπές...

Αγαπητοί κύριοι επειδή έχω αηδιάσει από τον πόνο και την αγανάκτηση των δημοσιογραφίσκων σε όλα τα κανάλια, αλλά και των βουλευτών και πολιτικών αναλυτών και μη, που θέλουν να...
σώσουν την έρμη πατρίδα μας όπως την έχουν καταντήσει τα πολιτικά και όχι μόνο τρωκτικά, έχω μία και μοναδική πρόταση που να τολμάει κανείς τους ας την πεί σε όλους τους κατά καιρούς προσκεκλημένους των καναλιών.

Αφού πρέπει να μαζευτούν χρήματα για να μειωθεί το χρέος της χώρας και να περιοριστούν τα έξοδα του δημοσίου η πρώτη κίνηση που έπρεπε η έστω τώρα να γίνει είναι μία.


Να βαλουν ταβανι σε ολες τις αποδοχες ολων των αμοιβομενων απο το ελληνικο δημοσιο ανεξαρτητως θεσεων, πολλαπλων αμοιβων, πολλαπλων συνταξεων τις 3.000 ευρω. Κανενας Έλλην απο το κρατικο ταμειο να μην υπερβαινει αυτο το ποσο και αμεση καταργηση ολων των προνομιων. Πρώην και νυν πρόεδροι, πρωθυπουργοί, βουλευτές, δικαστικοί, δήμαρχοι, διευθυντές, υπάλληλοι, γενικοί γραμματείς και όποιοι άλλοι φαρισαίοι υποκριτές δεν πάνε να έχουν δύο-τρείς-τέσσερις συντάξεις, μισθούς η ιδιότητες ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3.000 ΕΥΡΩ. Από την στιγμή που δέχεσαι ότι μπορεί κάποιος να ζήσει με 500 ευρώ μισθό η σύνταξη και με ακόμα λιγότερα το εξαπλάσιο για όλους αυτούς που μας οδήγησαν εδώ είναι και πρόκληση πόσο μάλλον τα περισσότερα που συνεχίζουν και μασάνε από το δημόσιο.


ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΣΠΑΡΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΣ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ.


Και μετά ας βάλουν χέρι σε χαμηλόμισθους και χαμηλοσυνταξιούχους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου